Ideje más szemmel tekinteni a közbeszerzésekre

Szeretne több ügyfélhez eljutni? Szeretne nagyobb bevételt elérni kiszámíthatóan?
Magyarországon 2018-ban összesen 10 361 eredményes közbeszerzési eljárást folytattak le, a nyertes ajánlatok összértéke 3 294 milliárd forint volt.

74 %-át az eljárásoknak mikro-, kis- és középvállalkozások nyerték.

Ez az az üzlet, amiből nem érdemes kimaradni.
Foglaljon hozzám időpontot egy 30 perces telefonos konzultációra, hogy megkapja a cselekvési tervet ezeknek a céloknak az eléréséhez.

A telefonos kozultáció ingyenes de feltételekhez kötött, a részletekről lentebb olvashat.


Üdvözlöm, Szűcs Róbert, felelős akkreditált közbeszerzési szaktanácsadó vagyok. 1997 óta foglalkozom közbeszerzéssel (munkaviszonyban a Belügyminisztériumnál, az egykori MATÁV-nál (ma Magyar Telekom), és a Magyar Postánál) beszerzési munkatárs, csoportvezető, közbeszerzési irodavezető és beszerzési igazgató munkakörökben. Az elmúlt tíz év alatt közbeszerzési szakértőként 100 feletti számú vállalkozásnak segítettem közbeszerzési eljárásokat nyerni.

Abban segítek a legkülönbözőbb szolgáltatásokat nyújtó cégeknek, építési vállalkozóknak és termékforgalmazóknak, hogy rendszerezett, kiszámítható módon vegyenek részt a közbeszerzési eljárásokban, folyamatosan fejlesszük a közbeszerzési ajánlati stratégiát, hogy a nyertes ajánlatok aránya a lehető legmagasabb legyen.

A hatékony munka és a gyors eredmények azonban csak szoros együttműködéssel tudnak megvalósulni.

Egy-egy közbeszerzési projekt a felhívás megjelenésétől a szerződés megkötéséig néhány hónap, amely idő alatt a vállalkozóval folyamatosan kapcsolatban állok.

A legsikeresebb ügyfeleimmel azonban évek óta kapcsolatban vagyok, minden, tevékenységüket érintő tenderfelhívásról értesítem őket, és a legígéretesebb tendereken elindulnak. Az ajánlati stratégiát közösen kialakítjuk, és ezáltal látványos bevétel és eredmény növekedést érnek el.

Nem ritka, hogy a megbízóm már az első alkalommal a közbeszerzési eljárás nyertese, és ezzel jelentős forgalom (bevétel) és eredmény növekedést realizál. Ez azonban csak a kezdet.

A professzionális együttműködés az, ami a többi Vállakozó fölé emelheti:
1) a Vállalkozó biztosítja a hozzáértést a szakmai kérdésekben, de bonyolult az EKR?
2) Nem baj, jómagam biztosítom a közbeszerzési kérdésekben, EKR-ben, ajánlati elemekben, szükség esetén vitarendezésben és a közbeszerzési kérdésekben a profi munkavégzést.

A professzionális hozzáállás azt jelenti, hogy a cél a tökéletes ajánlat, nulla, vagy a lehető legkevesebb hiánypótlással. Az Ajánlatkérő esetleges szándékos vagy vétlen jogsértő előírásainak határozott kijavítása. Az értékelési szempontokban esetleg megtalálható hiányosságok kihasználása a megbízó tendernyerésének érdekében.

Foglaljon hozzám időpontot egy 30 perces telefonos konzultációra (igényfelmérésre), hogy együtt megnézzük, milyen lehetőségei vannak

Kinek ajánlom ezt a konzultációt és a közbeszerzési együttműködésben a tendereken történő elindulást?
Azoknak a vállalkozásoknak, akik rendelkeznek piaci alapú bevétellel és van referenciájuk.

Kinek nem ajánlott ez a konzultáció?
Ha a vállalkozás jogilag még nem indult el, vagy élő a vállalkozás, de érdemi piaci alapú bevétele még nincs, adótartozása van, csődközeli helyzetben van. Ha ezek a problémák fennállnak, akkor azokon sajnos a közbeszerzési ajánlattétellel nem lehet segíteni.

Az időpont foglalás néhány egyszerű kattintás:
1) válassza ki a napot, majd az időpontot, és nyomja meg a “Confirm” gombot,
2) adja meg a kért információkat a kapcsolattartáshoz és a felkészülésemhez (céges info a tevékenységről) majd nyomja meg a
“Schedule Event” gombot,
3) kész, az időpont lefoglalásra került.

Mi fog történni az időpont lefoglalása után?
1) Kérem, hogy a kiválasztott időpontot jegyezze elő a naptárába (ha gmail címet adott meg, a naptárbejegyzést az időpontfoglaló rendszer már be is illesztette a naptárába).
2) A választott időpontban telefonon hívni fogom.


Elérhetőségek, ha azonnali közbeszerzési kérdése van:
Szűcs Róbert
tel.: 06 20 297 5053
szucs.robert@beszerzesi.info